Gratis de juiste kandidaat voor jouw openstaande vacature vinden?
Ook gratis voor W&S bedrijven.

Als ondernemer moet je al voor alles betalen. Dat is niet helemaal waar. Een vacature plaatsen op  Ditismijnvacature.nl is geheel GRATIS. Onze omzet generen wij uit advertenties die op deze site staan dus wij kunnen het plaatsen van vacaturen gratis aanbieden. 

Je vacature  binnen een paar minuten plaatsen of zelf kandidaten zoeken door een kijkje te nemen in onze CV databank kan heel simpel. Meerdere vacatures plaatsen kan ook.

Ditismijnvacature.nl is ook gratis voor W&S-, Recruitment-, Arbeids- en Uitzendbureau’s. Dit alles met bescherming van je eigen klantenbestand! Vul hiervoor bij de column “bedrijfsgegevens” jouw bedrijfsgegevens in en niet die van je klant. Meerdere vacatures plaatsen kan ook. Gratis exposure dus. 

Vacature Voorbeeld
Filters Vacatures Voorbeeld

Door je Vacature te plaatsen in onze Vacature Databank ben je zichtbaar voor werkzoekende in heel Nederland. Het plaatsen van je Vacature is geheel gratis. Kandidaten kunnen eenvoudig filteren op verschillende aspecten, zodat zij overeenkomen met jouw Vacature.

Plaats je Vacature in onze Vacature Databank

Door je Vacature te plaatsen in onze Vacature Databank ben je zichtbaar voor werkzoekende in heel Nederland. Het plaatsen van je Vacature is geheel gratis. Kandidaten kunnen eenvoudig filteren op verschillende aspecten, zodat zij overeenkomen met jouw Vacature. Heb je meerdere Vacatures? Geen probleem. Je kan “oneindig” aantal Vacatures plaatsen.

Vind Kandidaten in onze CV Databank

Een andere goede manier om de juiste kandidaten te vinden voor jouw openstaande vacature is een kijkje te nemen in onze CV databank. Je kunt de juiste kandidaat voor jouw openstaande Vacature eenvoudig vinden door te filteren op contracturen, beroep, plaats, het maximale aantal kilometer reizen, taalvaardigheid en meer…