Maak Gratis, snel en makkelijk een mini CV aan!

Geen zin om een lange en tijdrovende “vragenlijst” in te vullen voor je nieuwe baan? Maak dan binnen een paar minuten een mini CV aan. Wanneer je een CV aan hebt gemaakt komt deze in onze CV databank. Op deze manier kunnen werkgevers je vinden en contact met je opnemen. Je CV blijft 28 dagen op de site staan. Je kan dan de plaatsing verlengen. Doe je dan niets gaat je CV 100% van de site af en er worden bij ons geen gegevens van je bewaard. Zo blijft onze database altijd schoon en up-to-date!

Eventueel kan je ook anoniem (zonder naam) een mini-cv uploaden! We vragen straks eerst een account aan te maken zodat je altijd je vermelding kan aanpassen of verwijderen, jij bent in controle van je eigen vermelding.

Vrouw met Telefoon laptop en tafel
filters met cvs

Werkgevers kunnen filteren op het aantal contract uren, plaats, beroep en meer… Werkgevers kunnen dan je CV bekijken en eenvoudig contact met je opnemen. Je kan vervolgens je volledige CV naar hun opsturen en uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek. 

Kom in Contact met Werkgevers

Werkgevers kunnen filteren op het aantal contract uren, plaats, beroep en meer… Werkgevers kunnen dan je CV bekijken en eenvoudig contact met je opnemen. Je kan vervolgens je volledige CV naar hen opsturen en uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek. 

Vul een Beknopte Vragenlijst in

Vul binnen een paar minuten een  beknopte vragen lijst in. Vul je voornaam, achternaam, contactgegevens, plaats, het maximale aantal kilometer reizen, beroep, talen, contracturen en beschrijving in. De CV wordt gecontroleerd en binnen twee dagen online gezet. Je CV is dan zichtbaar voor alle werkgevers en recruiters.

Formulier CV aanmaken

Het Wervingsproces

Maak een Account

Maak eenvoudig binnen een paar minuten een account aan, zodat je een CV kunt maken.

Plaats je CV

Vul binnen een paar minuten een beknopte vragenlijst in. Nadat je CV is toegestaan is je CV zichtbaar voor 28 dagen. 

Kom in contact met Werkgevers

Werkgevers en recruiters kunnen gemakkelijk contact met je opennemen. Wanneer een werkgever of recruiter contact met je heeft opgenomen, kan je vervolgens je CV opsturen en contact opnemen voor een sollicitatiegesprek.

Zoek op Vacatures in onze Vacature Databank!

Een andere goede manier om in contact te komen met werkgevers en recruiters is  een kijkje te nemen in onze Vacature databank. Je kunt  eenvoudig filteren op contracturen, plaats en meer… Hierdoor zorg je ervoor dat de vacature past bij jouw vaardigheden.