Backend Developer

Beschrijving

Bij CloudSuite bouw je mee aan een e-commerce platform voor internationale en complexe retailers, groothandels en merkfabrikanten. Een platform dat steeds in ontwikkeling is en aan wensen van klanten voldoet zonder maatwerk te leveren. Je hoeft dus niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden, maar ontwikkelt schaalbare oplossingen die het CloudSuite platform toekomstbestendig, slim en modulair maken. Help jij CloudSuite naar het volgende level?

Het platform van CloudSuite bestaat ruim 11 jaar en is in die tijd hard gegroeid. Met een klein team werken we aan het voortdurend optimaliseren van de features en performance van ons leidende e-commerce platform. De ene keer implementeren we een wens welke direct van meerdere klanten afkomstig is, om te zorgen dat het beheren van productvarianten minder tijd in beslag neemt. Een andere keer werken we aan het verbeteren van onze search-engine zodat het zoeken naar producten en categorieën voor de eindgebruiker nóg sneller is en voor betere resultaten zorgt.

Dit alles doen we voornamelijk door dagelijks intensief met elkaar samen te werken middels pair-programming en een wekelijkse mob-sessie waarin we met het hele team gezamenlijk aan een feature werken.

Hoewel Python de basis vormt van ons platform, waarderen we vooral jouw brede kijk op software en je vermogen om complexe problemen op te lossen, meer dan specifieke programmeertalen. Hier krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen in een omgeving met ervaren collega’s die bereid zijn kennis te delen. We verwachten niet alleen een leergierige instelling, maar ook dat je actief meedenkt over toekomstige producten, features en optimalisatie van code en samenwerking.

Ben jij de Medior Back-end Developer die wij zoeken? Reageer dan snel!

Contact gegevens

Verleng je Vacature met 28 dagen